Word nog beter gevonden!

Content & SEO

Content en SEO (Search Engine Optimalization) zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van uw website. Zoekmachines, zoals Google, speuren 24/7 het web af naar unieke content. Daarna wordt deze informatie, en de locatie waar deze informatie zich bevindt, opgeslagen. Als uw website genoeg unieke content bevat zullen Google en andere zoekmachines uw website steeds hoger gaan waarderen. Op die manier komt u steeds hoger in de zoekresultaten naar voren. Let wel op, alleen unieke content zorgt voor een meerwaarde voor uw website, kopiëren en plakken is een verkeerde strategie!

Naast content, die de belangrijkste factor is in het zoekmachine optimalisatie proces, spelen er nog een aantal zaken:

De gebruikte techniek

Er zijn nog steeds websites die gebruik maken van Flash. Flash kan echter niet door zoekmachines gelezen worden. Websites in Flash scoren dus over het algemeen minder goed in de zoekmachines. Zo kan het ook zijn dat er op websites gebruik wordt gemaakt van frames, ongeldige omleidingen, onduidelijke url’s (bijv. www.bedrijf.nl/index.php?cat=1&prod=2) of andere technische mankmenten. Bij 3Eighty denken wij constant na over techniek, snelheid en betrouwbaarheid. Zo weten we zeker dat zoekmachines uw site weten te vinden!

Tegenwoordig moet u bij het laten maken van uw website ook rekening houden met de opkomst van HTML5. HTML5 is de toekomstige vervanger van HTML. HTML5 werkt uistekend samen met mobiele telefoons, tablets en alle nieuwere browsers (Firefox 3.5+, Google Chrome, IE9+).

Link Building

Back links zijn links van andere websites naar uw website. Maa naast websites kunnen ook social media (Twitter, Facebook, Google+) bijdragen aan link building. Er zijn twee redenenen waarom back links vanaf andere websites van belang zijn.

  1. Een link op een andere website kan u bezoekers opleveren.
  2. Google baseert de waarde die ze aan een website geven op het aantal links én de kwaliteit van de links die u van andere websites krijgt.

SEO Optimalisatie

Wij leveren nooit half werk! Daarom is iedere website van een aantal handige tools voorzien die de vindbaarheid van uw website bevorderen:

Google Analytics

Met Google Analytics kunt u de bezoekers op uw website nauwkeurig meten (en meten is weten!) U ziet waar uw bezoekers vandaan komen, hoe lang ze op de site zijn, hoeveel pagina’s ze bekijken en waar ze vertrekken. Google Analytics is bij de website inbegrepen en kan u helpen uw website te verbeteren. Het enige dat u nodig heeft voor het gebruik van Google Analytics is een Gmail account. Meer over Google Analytics.

XML Sitemaps

XML Sitemaps kunt u beschouwen als plattegrond van uw website. Zoekmachines gebruiken deze plattegrond om te achterhalen welke pagina’s tot uw website behoren. Sitemaps kunnen goed bijdragen aan de vindbaarheid van uw website. Wij hebben daarom een speciale sitemap module ontwikkeld die benaderbaar is via uw CMS systeem. U kunt desgewenst uw sitemap aanpassen al u nieuwe pagina’s heeft toegevoegd. Een up-to-date sitemap kan uw website een behoorlijke “Boost” geven. Lees meer over Google Sitemaps

Read our blog


Vagrant, VirtualBox en Laravel’s Homestead 26 oktober 2018

Lees artikel

WordPress website verhuizen naar een ander domein, hoe doe je dat? 11 juni 2018

Lees artikel

WordPress als CMS voor je website? 1 mei 2018

Lees artikel

AVG/GDPR – Nieuwe privacy policy nodig? 13 april 2018

Lees artikel

Een nieuwe WordPress website in 2022?


Wij helpen je graag! Bij 3eighty hebben we al veel toffe WordPress websites en WooCommerce webshops gebouwd voor onze klanten. We nemen ons werk serieus en zijn trots op wat we maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor een WordPress website of wil je zien wat gemaakt hebben?

Let's Get In Touch!


Klaar voor een nieuwe WordPress project?
Bel ons of stuur een mailtje!

+31 (0)6 2238 7533