Praktijkindebuurt.nl
Alle zorgverleners op één plek

Praktijkindebuurt

Praktijkindebuurt.nl is sinds februari 2012 online. Wij hebben in samenwerking met ontwerp bureau Creativemark uit Haarlem de website Praktijkindebuurt.nl ontwikkeld tot een volwaardig zoek platform voor zorgverleners in Nederland.

De opdracht

3Eighty is ingeschakeld voor het ontwikkelen van de website en de benodigde administratieve achtergrond. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond moesten diverse processen worden ingericht om de website eenvoudig te gebruiken en beheren.

Op de website hebben wij onze geo-location tools ingezet om huisartsen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, etc. vindbaar te maken voor de bezoekers van de website. Bezoekers kunnen zoeken op plaats, postcode en adres. Door het gebruik van onze geo-services worden alle praktijken rondom de bezoeker gevonden en kan er eenvoudig een route gepland worden.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid account beheersysteem gebouwd, waar praktijk eigenaren informatie over hun praktijk kunnen toevoegen of veranderen. Denk hierbij aan medewerkers, specialisaties, youtube filmpjes, twitter integratie, openingstijden, etc.

Tot slot hebben wij het proces van facturatie vereenvoudigd. Door gebruik te maken van betaalpartner mollie.nl is de integratie van iDeal gerealiseerd. Zo kunnen klanten snel, veilig en eenvoudig online hun factuur betalen.

Het resultaat

Praktijkindebuurt.nl is inmiddels online. Door een zeer actieve Twitter campagne en veel positieve feedback is de lancering van praktijkindebuurt.nl zeer voorspoedig verlopen. Dagelijks melden velen nieuwe praktijken zich aan en ook bezoekers weten de website goed te vinden.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een nieuwe website voor uw bedrijf? Of heeft u een leuk project waar u de technische kennis voor mist? Laat het ons weten, dan kunnen wij in u vrijblijvende adviseren!

Give us a ring!

Other projects


Website ontwikkeling OrthoXpert Groep Nederland

Bekijk case

Kenniscentrum Kraamzorg
WordPress Website

Bekijk case

Floxia
Woocommerce Webshop

Bekijk case

Nikitov
website ontwikkeling (WordPress)

Bekijk case

Let's Get In Touch!


Ready for a new project? Give us a call or email us!

+31 (0)6 2238 7533