Wat meer over 3Eighty…

Hallo! Wij zijn 3Eighty

3eigthy is een jong web-development bureau uit Den Haag. Wij maken WordPress websites, WooCommerce webshops en nog veel meer! Het team bestaat uit een gemotiveerde club jonge mensen met ieder hun eigen affiniteit en expertise.

 

3eighty levert maatwerk internet oplossingen en support diensten. Sinds onze oprichting hebben wij onszelf ontwikkeld tot een specialist op het gebied van WordPress websites, thema’s en plugins. 3eighty is een kleine organisatie die met behulp van een groot netwerk aan freelance specialisten opdrachten realiseert.

Benieuwd naar wat we allemaal maken? Neem dan eens een kijkje bij ons portfolio.

Wij bieden u of uw organisatie volledige ondersteuning bij het bedenken én uitvoeren van online projecten. U heeft naast een ontwikkelaar en designer dus ook een sparringpartner die met u meedenkt. Wij durven ons dan ook te wagen aan alles wat nog nooit gedaan is!

Wil je ons beter leren kennen? Neem contact met ons op!

Read our blog


Waarom WordPress met WooCommerce de perfecte keuze is voor jouw online winkel? 22 februari 2023

Lees artikel

WordPress ontwikkelen op Laravel Valet 22 februari 2023

Lees artikel

De 5 voordelen van WordPress 13 februari 2019

Lees artikel

Vagrant, VirtualBox en Laravel’s Homestead 26 oktober 2018

Lees artikel

Een nieuwe WordPress website nodig?


Wij helpen je graag! Bij 3eighty hebben we al veel toffe WordPress websites en WooCommerce webshops gebouwd voor onze klanten. We nemen ons werk serieus en zijn trots op wat we maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor een WordPress website of wil je zien wat gemaakt hebben?

Let's Get In Touch!


Klaar voor een nieuwe WordPress project?
Bel ons of stuur een mailtje!

+31 (0)6 2238 7533