Onze WordPress tarieven

Alle kosten voor het maken van een WordPress website, een WooCommerce webshop of een maatwerk website in één overzicht. Duidelijk en transparant!

 

Kosten van een WordPress website

WordPress is een populair content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs te maken. Het is open-source software, wat betekent dat de basissoftware gratis beschikbaar is om te gebruiken en aan te passen. Toch zijn er wel kosten verbonden aan het gebruik van WordPress, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

De kosten voor het bouwen van een WordPress website hangen af van een aantal factoren. Allereerst is het verstandig om na te denken over het ontwerp van uw website. Wilt u zelf een ontwerp indienen wat wij omzetten naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijk website? Wilt u het ontwerp van uw website aan ons over laten? Of wilt u misschien een bestaand template kopen? Kijk ook eens in ons portfolio voor inspiratie!

Daarnaast spelen de functionaliteiten van uw website een belangrijke rol in de kosten van uw website. 3eighty probeert de kosten voor het maken van een professionele website zo laag mogelijk te houden. Dit doen we door gebruik te maken van WordPress plugins. Deze plugins bevatten onder andere contact formulieren, SEO tools, beveiling, etc. Op deze manier voldoet de WordPress website van aan 3eighty alle eisen van een veilige, betrouwbare en snelle website.

Tot slot laten wij u, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, niet betalen per pagina. Wij bieden u namelijk een zeer eenvoudig WordPress CMS systeem, waarmee u zelf, moeiteloos, zoveel pagina’s en menu’s kunt aanmaken als u maar wilt!

Terugkerende kosten van WordPress

Naast de kosten van de ontwikkeling van een WordPress website, zijn er ook terugkerende kosten. Hieronder worden enkele belangrijke kostenfactoren van WordPress beschreven.

  1. Domeinnaam: Een domeinnaam is het adres van de website op internet, bijvoorbeeld www.jouwwebsite.nl. Om een domeinnaam te registreren, moet je meestal een jaarlijkse vergoeding betalen. De kosten voor een domeinnaam variëren afhankelijk van de gekozen extensie (.nl, .com, .net, etc.) en de beschikbaarheid van de naam.
  2. Webhosting: Om je website op internet te laten zien, heb je webhosting nodig. Dit is de service waarmee de bestanden van je website worden opgeslagen en beschikbaar worden gesteld aan bezoekers. Er zijn verschillende webhostingproviders die hostingpakketten voor WordPress aanbieden. De kosten voor webhosting variëren afhankelijk van de gekozen provider en het pakket dat je kiest.
  3. Thema’s en plugins: Een van de grote voordelen van WordPress is dat er duizenden gratis en betaalde thema’s en plugins beschikbaar zijn om de functionaliteit van je website uit te breiden. Sommige premium thema’s en plugins kunnen echter geld kosten. De kosten hiervoor variëren afhankelijk van de ontwikkelaar en de complexiteit van de functies.
  4. Onderhoud en beveiliging: Het is belangrijk om regelmatig updates uit te voeren voor WordPress, thema’s en plugins om de veiligheid van je website te waarborgen en problemen te voorkomen. Als je niet zelf wilt zorgen voor het onderhoud en de beveiliging van je website, kun je een onderhoudsabonnement afsluiten bij een externe partij. Dit kan echter extra kosten met zich meebrengen.

Conclusie Hoewel WordPress als open-source software gratis is, zijn er wel kosten verbonden aan het gebruik ervan, zoals de ontwikkeling, registratie van een domeinnaam, webhosting, premium thema’s en plugins en het onderhoud van de website. De kosten variëren afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en de gekozen opties. Het is belangrijk om deze kosten in overweging te nemen bij het opzetten van een WordPress-website.

WordPress kosten bij 3eighty

Kosten van een WordPress website of webshop verschillen bij iedereen. In de onderstaande tabel kan je onze tarieven vinden. We vinden het belangrijk om duidelijk en transparant te zijn over onze prijzen. Let wel op, de prijzen zijn exclusief 21% btw.

 

Websites & webshops
WordPress Website + bestaand template € 595,00
WordPress Website + WooCommerce webshop + bestaand template € 1295,00
WordPress Website + maatwerk template € 1950,00
WordPress Website + WooCommerce webshop + maatwerk template € 2750,00
Maatwerk website Op aanvraag
Onderhoud, beveiliging & backups
WordPress onderhoudscontract € 45,00 per maand
Uurtarieven
Website ontwikkeling € 60,00 per uur
Website content € 25,00 per uur

Kosten van een maatwerk website

De maatwerk website is er speciaal voor die mensen die extra wensen hebben. Je kunt denken aan websites met een klant portaal of een koppelingen met externe systemen. Een standaard prijsopgave voor maatwerk oplossing kunnen wij niet geven. Wilt u een offerte ontvangen voor het laten maken van een professionele maatwerk website? Neem dan contact met ons op!

Read our blog


Waarom WordPress met WooCommerce de perfecte keuze is voor jouw online winkel? 22 februari 2023

Lees artikel

WordPress ontwikkelen op Laravel Valet 22 februari 2023

Lees artikel

De 5 voordelen van WordPress 13 februari 2019

Lees artikel

Vagrant, VirtualBox en Laravel’s Homestead 26 oktober 2018

Lees artikel

Een nieuwe WordPress website nodig?


Wij helpen je graag! Bij 3eighty hebben we al veel toffe WordPress websites en WooCommerce webshops gebouwd voor onze klanten. We nemen ons werk serieus en zijn trots op wat we maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor een WordPress website of wil je zien wat gemaakt hebben?

Let's Get In Touch!


Klaar voor een nieuwe WordPress project?
Bel ons of stuur een mailtje!

+31 (0)6 2238 7533