Onze WordPress tarieven

Alle kosten voor het maken van een WordPress website, een WooCommerce webshop of een maatwerk website in één overzicht. Duidelijk en transparant!

 

kosten wordpress website laten maken

Kosten van een WordPress website of webshop verschillen bij iedereen. In de onderstaande tabel kan je onze tarieven vinden. We vinden het belangrijk om duidelijk en transparant te zijn over onze prijzen. Let wel op, de prijzen zijn exclusief 21% btw.

Websites & webshops
WordPress Website + bestaand template € 595,00
WordPress Website + WooCommerce webshop + bestaand template € 1295,00
WordPress Website + maatwerk template € 1950,00
WordPress Website + WooCommerce webshop + maatwerk template € 2750,00
Maatwerk website Op aanvraag
Onderhoud, beveiliging & backups
WordPress onderhoudscontract € 45,00 per maand
Uurtarieven
Website ontwikkeling € 60,00 per uur
Website content € 25,00 per uur

Kosten van een WordPress website

De kosten voor het bouwen van een WordPress website hangen af van een aantal factoren. Allereerst is het verstandig om na te denken over het ontwerp van uw website. Wilt u zelf een ontwerp indienen wat wij omzetten naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijk website? Wilt u het ontwerp van uw website aan ons over laten? Of wilt u misschien een bestaand template kopen? Kijk ook eens in ons portfolio voor inspiratie!

Daarnaast spelen de functionaliteiten van uw website een belangrijke rol in de kosten van uw website. 3eighty probeert de kosten voor het maken van een professionele website zo laag mogelijk te houden. Dit doen we door gebruik te maken van WordPress plugins. Deze plugins bevatten onder andere contact formulieren, SEO tools, beveiling, etc. Op deze manier voldoet de WordPress website van aan 3eighty alle eisen van een veilige, betrouwbare en snelle website.

Tot slot laten wij u, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, niet betalen per pagina. Wij bieden u namelijk een zeer eenvoudig WordPress CMS systeem, waarmee u zelf, moeiteloos, zoveel pagina’s en menu’s kunt aanmaken als u maar wilt!

Kosten van een maatwerk website

De maatwerk website is er speciaal voor die mensen die extra wensen hebben. Je kunt denken aan websites met een klant portaal of een koppelingen met externe systemen. Een standaard prijsopgave voor maatwerk oplossing kunnen wij niet geven. Wilt u een offerte ontvangen voor het laten maken van een professionele maatwerk website? Neem dan contact met ons op!

Read our blog


Vagrant, VirtualBox en Laravel’s Homestead 26 oktober 2018

Lees artikel

WordPress website verhuizen naar een ander domein, hoe doe je dat? 11 juni 2018

Lees artikel

WordPress als CMS voor je website? 1 mei 2018

Lees artikel

AVG/GDPR – Nieuwe privacy policy nodig? 13 april 2018

Lees artikel

Een nieuwe WordPress website in 2019?


Wij helpen je graag! Bij 3eighty hebben we al veel toffe WordPress websites en WooCommerce webshops gebouwd voor onze klanten. We nemen ons werk serieus en zijn trots op wat we maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor een WordPress website of wil je zien wat gemaakt hebben?

Let's Get In Touch!


Klaar voor een nieuwe WordPress project?
Bel ons of stuur een mailtje!

+31 (0)6 2238 7533