Waarom WordPress met WooCommerce de perfecte keuze is voor jouw online winkel?

Gepubliceerd op 22 februari 2023 - Geschreven door Yoeri - In Berichten

Waarom WordPress met WooCommerce de perfecte keuze is voor jouw online winkel?

Als je op zoek bent naar een platform om je online winkel te starten, dan is WordPress met WooCommerce een uitstekende keuze. WordPress is een bekend en veelgebruikt CMS (Content Management Systeem), terwijl WooCommerce een plugin is die speciaal is ontworpen voor e-commerce websites. In dit artikel zullen we de voordelen van WordPress met WooCommerce bespreken en waarom dit de perfecte keuze is voor jouw online winkel.

Waarom WordPress?

WordPress is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk platform dat wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. Het is geschikt voor zowel eenvoudige als complexe websites en biedt een groot aantal functies en plugins om aan bijna elke behoefte te voldoen. Enkele voordelen van WordPress zijn:

 • Gratis en open-source: WordPress is gratis te gebruiken en heeft een grote community die voortdurend nieuwe functies ontwikkelt.
 • Gebruiksvriendelijk: WordPress is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners zonder programmeerkennis.
 • Grote community: WordPress heeft een grote community van ontwikkelaars en gebruikers die ondersteuning bieden en nieuwe functies ontwikkelen.
 • Flexibiliteit: WordPress is flexibel en kan worden gebruikt voor allerlei soorten websites, van blogs tot e-commerce websites.

Waarom WooCommerce?

WooCommerce is een plugin die speciaal is ontworpen voor e-commerce websites en is gebouwd op WordPress. Het is gratis te gebruiken en biedt een groot aantal functies en extensies om aan bijna elke behoefte te voldoen. Enkele voordelen van WooCommerce zijn:

 • Gratis te gebruiken: WooCommerce is gratis te gebruiken en biedt de meeste functies die je nodig hebt om een succesvolle online winkel te runnen.
 • Gebruiksvriendelijk: WooCommerce is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners zonder programmeerkennis.
 • Groot aantal extensies: WooCommerce biedt een groot aantal gratis en betaalde extensies waarmee je de functionaliteit van je online winkel kunt uitbreiden.
 • Flexibiliteit: WooCommerce is flexibel en kan worden gebruikt voor allerlei soorten e-commerce websites, van kleine tot grote online winkels.

Waarom WordPress met WooCommerce?

De combinatie van WordPress en WooCommerce biedt een aantal voordelen voor jouw online winkel, zoals:

 • Gebruiksvriendelijkheid: WordPress en WooCommerce zijn beide gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners.
 • Flexibiliteit: WordPress met WooCommerce biedt flexibiliteit en kan worden aangepast aan bijna elke behoefte. Of je nu een kleine online winkel wilt runnen of een grote e-commerce website, WordPress met WooCommerce kan aan jouw behoeften voldoen.
 • Groot aantal functies en extensies: WordPress met WooCommerce biedt een groot aantal functies en extensies waarmee je jouw online winkel kunt aanpassen en uitbreiden.
 • SEO-vriendelijkheid: WordPress met WooCommerce is SEO-vriendelijk en biedt een groot aantal functies om jouw online winkel te optimaliseren voor zoekmachines.

Conclusie

Als je een online winkel wilt starten, dan is WordPress met WooCommerce de perfecte keuze.

Meer lezen...


WordPress ontwikkelen op Laravel Valet 22 februari 2023

Lees artikel

De 5 voordelen van WordPress 13 februari 2019

Lees artikel

Vagrant, VirtualBox en Laravel’s Homestead 26 oktober 2018

Lees artikel

WordPress website verhuizen naar een ander domein, hoe doe je dat? 11 juni 2018

Lees artikel

Een nieuwe WordPress website nodig?


Wij helpen je graag! Bij 3eighty hebben we al veel toffe WordPress websites en WooCommerce webshops gebouwd voor onze klanten. We nemen ons werk serieus en zijn trots op wat we maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor een WordPress website of wil je zien wat gemaakt hebben?

Let's Get In Touch!


Klaar voor een nieuwe WordPress project?
Bel ons of stuur een mailtje!

+31 (0)6 2238 7533